dijous, 21 de juny del 2007

PER A COMENÇAR...





Hola a tothom! Amb aquest escrit m'estreno en el món dels blocs. La meua intenció és anar parlant una mica de tot, d'allò que em sembli interessant comentar i reflexionar. Qui vulgui, resta convidat per fer les seues observacions.


Volia dedicar les meues primeres línies a l'esdeveniment més destacat ocorregut els últims dies al nostre poble, com es la constitució del nou Ajuntament. D'entrada, vull felicitar i donar l'enhorabona a tots els grups per l'acord a què han arribat. Els resultats sorgits de les passades eleccions, crec, no donaven cap més altra opció que l'adoptada, parlant en clau positiva.


Un altre acord que hagués suposat l'apartament del govern municipal d'algun dels dos grups majoritaris (PSC o ERC), hagués estat un error. Error perquè era deixar una força amb un alt suport de l'electorat al marge del poder local al nostre poble. I error també per a la força que (o forces) que haguessin assumit el govern, doncs amb tota probabilitat haguessin comptat amb una oposició forta. I tot plegat, amb la divisió que això hagués pogut acabar provocant a la població.


Al final, després d'unes actituds inicials una mica fora de lloc, davant un resultat insòlit, opino que s'ha imposat el seny, sigui per la causa que sigui. Comptem amb un Govern Municipal d'Entesa (no de consens; possiblement ara, una paraula tabú). Desitjo que hi hagi força èxits davant una legislatura que amb tota probabilitat generarà molts reptes.


1 comentari:

Jordi ha dit...

Josep Antoni, felicitats per la teva iniciativa de començar un bloc. A més tu com a historiador segur que podràs aportar moltes coses interessants, i així que la gent estimi més el passat d'aquest poble,tot allò que ens ha fet tal com som.