dissabte, 20 de març del 2010

JO TAMPOC EL VULL, PERÒ...


Aquest matí, tot just acabava de sortir al carrer, m'he trobat amb la pintada que podeu veure a la fotografia, en una de les façanes del bloc de la plaça de la Pau que dóna al carrer de Sant Albert. Però pocs metres més endavant, el mateix text es lluïa en l'altre un altre dels blocs de la plaça, el que dóna al carrer de Sant Jordi.

Quedi clara, i així ho he manifestat i manifesto en aquest mateix bloc, la meua oposició a l'MTC. Però que algú expressi la seua opinió de forma anònima fent ús d'espais privats i amb traïdoria (i en definitiva, embrutant-los), em penso que no fa cap benefici a la causa en concret. Quan es defensa un posicionament, a més d'argumentar-lo i justificar-lo, ha de tractar guanyar partidaris. I en aquest cas, si bé desconec quina és l'opinió dels veïns afectats, no crec que els faci massa gràcia als propietaris dels citats blocs la presència de les esmentades pintades.

En definitiva, jo tampoc el vull cementiri, però també reclamo civisme en l'expressió de les reivindicacions, cosa que, fins ara, crec que ha imperat de forma majoritària.