dissabte, 20 de març de 2010

JO TAMPOC EL VULL, PERÒ...


Aquest matí, tot just acabava de sortir al carrer, m'he trobat amb la pintada que podeu veure a la fotografia, en una de les façanes del bloc de la plaça de la Pau que dóna al carrer de Sant Albert. Però pocs metres més endavant, el mateix text es lluïa en l'altre un altre dels blocs de la plaça, el que dóna al carrer de Sant Jordi.

Quedi clara, i així ho he manifestat i manifesto en aquest mateix bloc, la meua oposició a l'MTC. Però que algú expressi la seua opinió de forma anònima fent ús d'espais privats i amb traïdoria (i en definitiva, embrutant-los), em penso que no fa cap benefici a la causa en concret. Quan es defensa un posicionament, a més d'argumentar-lo i justificar-lo, ha de tractar guanyar partidaris. I en aquest cas, si bé desconec quina és l'opinió dels veïns afectats, no crec que els faci massa gràcia als propietaris dels citats blocs la presència de les esmentades pintades.

En definitiva, jo tampoc el vull cementiri, però també reclamo civisme en l'expressió de les reivindicacions, cosa que, fins ara, crec que ha imperat de forma majoritària.

4 comentaris:

Roser ha dit...

No cal!!! Aquesta no és la manera de manifestar les opinions!! Jo també hi estic en contra del Cementiri, però mai se'm passaria pel cap de dir-ho d'aquesta manera. Això només provoca més fractura social!

Anònim ha dit...

Per suposat que no està gens be lo de les pintades. El que em mosqueja mes és que s'utilitzi la el mot "CEMENTIRI" i no "CEMENTERI" com solem dir a Flix. I que aquestes pintades hagin estat també a d'altres pobles. És xocant,no?

Anònim ha dit...

anònim:
cementeri o cementiri són correctes. I com que cementeri se pareix més al castellà, potser algú va pensar que cementiri era l'opció correcta.

De la mateixa manera que va duguer pensar que pintar allò en una casa particular era un bon lloc...

Ramir Guiu ha dit...

doncs sembla que les cucuts han vist una bona idea per pondre un dels seus ous.

com que no puc penjar la foto, visiteu:

setesentit.blogspot.com